Organizacija koktela i proslava

Profesionalna usluga keteringa


15 godina sa vama! Na tržištu Srbije postojimo od 2003. godine. Od samog osnivanja cilj našeg poslovanja je obezbeđivanje usluga keteringa na najvišem nivou za klijente koji prepoznaju kvalitet.


Ogranizacija koktela

Za Catering + organizacija koktela je osnovna delatnost!

Izaberite lokaciju, a naši kuvari, konobari i event menadžeri pripremiće i organizovati ceo događaj, uz svu potrebnu logistiku, osoblje i inventar…

Priprema, serviranje i posluživanje hrane i pića, uspešno realizujemo kako za male tako i za velike događaje od preko 1000 osoba.

Kompletna organizacija koktela je naša tradicija, i potpis u poslovnom životu našeg grada.

Ogranizacija proslava

Naši event menadžeri sticali su iskustva i na inostranom tržištu tako da su spremni da na vešt i elegantan način organizuju svaku vrstu proslave, bilo da je u pitanju privatna ili korporativna.

Nakon što izaberete lokaciju dešavanja, kompletnu organizaciju proslave sprovešćemo efikasno, jer smo uigrani profesionalci.

Naš meni je sastavljen od raznovrsnih specijaliteta domaće i svetske kuhinje, a u ponudi se nalaze i sve vrste pića.

Takođe, možemo vam rentirati opremu, stolove, stolice, pagode, šatore ali i spretne, uniformisane konobare i barmene.


Posedujemo savremenu kuhinju velikog kapaciteta, opremljenu najkvalitetnijom profesionalnom opremom, koja ispunjava sve HACCP standarde za pripremu hrane.


Usluge keteringa

Korporativni ketering i ishrana zaposlenih


Ukoliko vaša firma ima potrebu za svakodnevnom isporukom hrane, mi se bavimo i pripremanjem obroka za zaposlene.

Ketering za venčanja, svadbe i slave


Da Vaš najsrećniji dan napravimo još lepšim. Tu smo da sa vama isplaniramo svaki detalj i da vam pomognemo u organizaciji venčanja.

Ketering za dečije rođendane i igraonice


Bilo da rodjendan proslavljate u igraonici ili u svom domu nudimo veliki izbor hrane za vaše mališane i njihove mame i tate.

Organizacija koktela i proslava


Priprema, dostava, posluživanja hrane i pića. Kompletna organizacija koktela, kako za manje tako i za velike događaje za preko 1000 osoba.

Dostava hrane i pića za firme i kancelarije


Pozovite nas i poručite šta vam je potrebno kancelariju, od hrane, voća, pića, preko sredstava za higijenu, pa sve do kancelarijaskog materijala...

Poručite ketering online

Ketering iz fotelje. Dovoljno je da samo u par jednostavnih koraka popunite zahtev za dostavu keteringa na Vašu adresu. Naš tim Vam je na raspolaganju svakog radnog dana od 09 - 17h.
Pošaljite upit

Referentna lista

Stručno obrazovano osoblje sa velikim iskustvom se brine da hrana koju pravimo za naše klijente bude kvalitetna, ukusna i u skladu sa trendovima vrhunskog svetskog kulinarstva.


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se