O nama - Catering +

Profesionalna usluga keteringa


15 godina sa vama! Na tržištu Srbije postojimo od 2003. godine. Od samog osnivanja cilj našeg poslovanja je obezbeđivanje usluga keteringa na najvišem nivou za klijente koji prepoznaju kvalitet.


Topla, sveža, mirisna, ukusna i kreativno aranžirana hrana na tanjiru, koja je spretno servirana na švedskom stolu, čini svaku trpezu bogatom, gosta sitim a domaćina uspešnim u svim svečanim prilikama ili poslovnim događajima. Rođendanski slatkiši i „slaniši“, slavske gurmanske poslastice, ili okrepljujući ručak za zaposlene, poslovne večere, svečane prilike ili kokteli – sve je spremno. Samo recite šta biste jeli!

Ukusi su različiti, pa je za svako nepce važno pripremiti dobar zalogaj! Kulinarske veštine i majstorstvo, po proverenoj recepturi domaće i svetske kuhinje, okusićete u svakom specijalitetu našeg raznovrsnog i popularnog menija.

Peciva, kolačići i pikantni zalogajčići, hrskave salate i sočna mesa, aromatični sosovi i okrepljujući potaži, predjela i glavna jela, pripremljena su u najsavremenije opremljenoj kuhinji koja ispunjava sve HACCP standarde za pripremu hrane.

U Catering+ spremamo i pripremamo najukusniji ketering u Beogradu još od 2003. godine. Od tada smo sa vama proslavili i organizovali bezbroj slavlja i veselja. Naše specijalitete smo služili na svim značajnim konferencijama i poslovnim dešavanjima u gradu. Štaviše, Catering+ je u poslovnim krugovima prepoznat i omiljen po gastronomskom kvalitetu, ali i po usluzi i organizacionim veštinama svojih event menadžera, koji su sticali iskustvo i u inostranstvu.

Prema listi vaših želja, gotova jela dostavljamo u termo boksovima za higijenski transport, vozilima specijalizovanim za prevoz hrane. Sveže spremljeni specijaliteti stižu brzo i na vreme za posluženje na toplom tanjiru. Vaše goste uslužiće naši profesionalni, uniformisani konobari.


Za vas kuvamo i organizujemo, kada planirate:

  • koktele, proslave, poslovne ručkove i svečane večere na lokacijama po želji, uz uslugu profesionalnih i uniformisanih konobara
  • ishranu zaposlenih na dnevnoj bazi (sa pripremom u našoj kuhinji za manji broj ljudi i sa pripremom u kuhinji na lokaciji za veći broj ljudi)
  • organizaciju dnevne dostave pića, sokova, kafe, sanitarnih proizvoda, kao i svih ostalih proizvoda iz maloprodajne lokacije klijenata, po maloprodajnim cenama.

Usluge keteringa

Korporativni ketering i ishrana zaposlenih


Ukoliko vaša firma ima potrebu za svakodnevnom isporukom hrane, mi se bavimo i pripremanjem obroka za zaposlene.

Ketering za venčanja, svadbe i slave


Da Vaš najsrećniji dan napravimo još lepšim. Tu smo da sa vama isplaniramo svaki detalj i da vam pomognemo u organizaciji venčanja.

Ketering za dečije rođendane i igraonice


Bilo da rodjendan proslavljate u igraonici ili u svom domu nudimo veliki izbor hrane za vaše mališane i njihove mame i tate.

Organizacija koktela i proslava


Priprema, dostava, posluživanja hrane i pića. Kompletna organizacija koktela, kako za manje tako i za velike događaje za preko 1000 osoba.

Dostava hrane i pića za firme i kancelarije


Pozovite nas i poručite šta vam je potrebno kancelariju, od hrane, voća, pića, preko sredstava za higijenu, pa sve do kancelarijaskog materijala...

Poručite ketering online

Ketering iz fotelje. Dovoljno je da samo u par jednostavnih koraka popunite zahtev za dostavu keteringa na Vašu adresu. Naš tim Vam je na raspolaganju svakog radnog dana od 09 - 17h.
Pošaljite upit

Referentna lista

Stručno obrazovano osoblje sa velikim iskustvom se brine da hrana koju pravimo za naše klijente bude kvalitetna, ukusna i u skladu sa trendovima vrhunskog svetskog kulinarstva.


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se