Ketering za venčanja, svadbe i slave

Profesionalna usluga keteringa


15 godina sa vama! Na tržištu Srbije postojimo od 2003. godine. Od samog osnivanja cilj našeg poslovanja je obezbeđivanje usluga keteringa na najvišem nivou za klijente koji prepoznaju kvalitet.


Ketering venčanja i svadbe

Mladenci, uživajte u pripremama za svoj prvi ples i najuzbudljivije “Da.” Fokusirajte se na ljubav, jedno na drugo, na veselje i na najdraže. Gosti će uživati u vrhunski pripremljenoj hrani na švedskom stolu ili set meniju… Uživajte dok birate jela po vašem ukusu, koja ćemo pripremiti za Vaš svadbeni ručak ili večeru.

Kako biste imali što manje stresa oko same pripreme, mi smo tu da vam organizujemo venčanje!

Bilo da ste izabrali svadbenu žurku ili tradicionalno slavlje, razne đakonije doprineće svojim ukusima da vaš dan bude čaroban. Nazdravite sa najmilijima uz sve vrste domaćeg, stranog, alkoholnog i bezalkoholnog pića, koje će vam obezbediti Catering+.

Ketering za slave

Tradicionalno, slave se uvek obeležavaju za trpezom. U krugu porodice i prijatelja uživajte u savršeno spremljenim jelima i poslasticama.

Dočekajte svoje goste odmorni i nasmejani!

Mrsnu ili posnu sofru spremićemo mi za Vas i dostaviti u pravom trenutku, da svi uživaju u toplom posluženju.


Posedujemo savremenu kuhinju velikog kapaciteta, opremljenu najkvalitetnijom profesionalnom opremom, koja ispunjava sve HACCP standarde za pripremu hrane.


Usluge keteringa

Korporativni ketering i ishrana zaposlenih


Ukoliko vaša firma ima potrebu za svakodnevnom isporukom hrane, mi se bavimo i pripremanjem obroka za zaposlene.

Ketering za venčanja, svadbe i slave


Da Vaš najsrećniji dan napravimo još lepšim. Tu smo da sa vama isplaniramo svaki detalj i da vam pomognemo u organizaciji venčanja.

Ketering za dečije rođendane i igraonice


Bilo da rodjendan proslavljate u igraonici ili u svom domu nudimo veliki izbor hrane za vaše mališane i njihove mame i tate.

Organizacija koktela i proslava


Priprema, dostava, posluživanja hrane i pića. Kompletna organizacija koktela, kako za manje tako i za velike događaje za preko 1000 osoba.

Dostava hrane i pića za firme i kancelarije


Pozovite nas i poručite šta vam je potrebno kancelariju, od hrane, voća, pića, preko sredstava za higijenu, pa sve do kancelarijaskog materijala...

Poručite ketering online

Ketering iz fotelje. Dovoljno je da samo u par jednostavnih koraka popunite zahtev za dostavu keteringa na Vašu adresu. Naš tim Vam je na raspolaganju svakog radnog dana od 09 - 17h.
Pošaljite upit

Referentna lista

Stručno obrazovano osoblje sa velikim iskustvom se brine da hrana koju pravimo za naše klijente bude kvalitetna, ukusna i u skladu sa trendovima vrhunskog svetskog kulinarstva.


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se